Tävling

Du hänger väl med i Alvarsamts tävling Vad heter byn? Varje månadsskifte läggs en ny by ut. Den som först svarar rätt vinner ”en möjlig miljon”, alltså en trisslott.

Nu är det mitt i månaden och vi kör en testtävling på bara två veckor. Denna tävlingsomgång slutar alltså sista juli 24:00. Dagen efter, första augusti, lägger jag ut nästa tävlingsomgång med en ny by att identifiera.

Första fotot, som du ser nedtill, är nästan helt övermålat. Då och då läggs nya foton ut där mer och mer av den vita täckfärgen är raderad. Du kommer alltså att se mer och mer av byn för varje nytt foto. Men det gäller att inte vänta för länge – om du vill bli först med rätta svaret. För med rätt svar kan du bli miljonär…

Reglerna är enkla:

  • du måste uppge namn och adress och ett telefonnummer när du mejlar ditt svar till alvarsamt@yahoo.se Telefonnumret vill jag ha för eventuell ”segerintervju”.
  • du får endast mejla ett svar i varje tävlingsomgång.
  • endast ett namn får stå bakom varje avsändaradress. Det är alltså ingen idé att låta Putte, Ida och Jonathan mejla sina svar från en och samma adress. Den gubben går inte. 😉

Nu kör vi! Nedan ser du foto nummer 1.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: