Blogga är att vilja – Alvarsamt inför ledarsida

Alvarsamt laddar och växer. Inom kort berikas vi med en ledarsida. Redaktionsledningen har därför, med chefredaktörens goda minne, knutit en synnerligen fräsch och obändig ledarskribent till bloggens kulturella och högintellektuella flank.

– Vi vill ännu inte avslöja hans namn, eftersom övriga medier då ohämmat kommer att begråta flykten från gammelmedierna till framtidsmedierna, från Hedenhös till Futurum, skriver chefredaktören i ett pressmeddelande.

Första ledarsticket väntas under veckan som kommer. Måltavlor blir bland andra statsminister Fredrik Reinfeldt och Sydölandsminister Kent Ingvarsson.

Huka er gubbar för nu laddar vi om!

Taggad ,

2 tankar om “Blogga är att vilja – Alvarsamt inför ledarsida

 1. olandsvarldsarv skriver:

  Hej!
  Kul med en chefredaktör och en ledarsida!
  Om chefskap och ledarskap finns mycket skrivet. Sammanfattningsvis är chefens uppgift att bestämma vad som skall göra och ledarens att få det gjort!
  Skall bli intressant att följa hur ni hanterar era roller.
  Lycka till!

  Fritz Eriksson

  • degerhamn skriver:

   Tack för din välgångsönskning, Fritz. Den kan behövas, eftersom många på redaktionen fruktar konsekvenserna av ledarskribentens högintellektuella och tygellösa vinklingar av Ölandslivets slit och stret. Visserligen lösa, men dock rykten, säger att redan den första ledaren blir en riktig dräpa. – Huvuden kommer att rulla som ärtor, sa någon som tjuvläst ingressen. Chefredaktören har fått kalla fötter och tagit långledigt. Han lär nu vara på resa i Peru, och flera medarbetare överväger att sjukskriva sig på måndag, en för ”mental kramp”, en annan för ”galopperande förmaksflimmer”. /Staffan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: