Ölands södra slinga

Nu jäklar ska det hända grejor! Så här ska slingan se ut! Nu kör vi!

Ungefär så gick snacket vid gårdagens möte i Båthuset i Degerhamn. Ett 20-tal personer kom. Och man kom till snabba beslut.

Ölands_södra_slinga_1– Vi har fått 60 000 kronor av Sparbanksstiftelsen, berättade Eva Hansson Törngren. Nu ska det bli både hemsida och broschyr.

Ölands_södra_slinga_2Eva Hansson Törngren, Theo Janson och Ulrika Parboäng. Theo berättade att man skissar på en hemsida inspirerad av Bläsinge. Theo ska nu rita en karta som beskriver Ölands södra slinga: Degerhamn-Torngård-Ottenby-Degerhamn.

Ölands_södra_slinga_3Hemsidan ska domineras av en stort mittparti med eventkalender. I den ska ingående företag kunna informera om sina aktiviteter.

Ölands_södra_slinga_4Nu brinner det i knutarna. Hemsida för Ölands södra slinga ska vara uppe under april. En broschyr ska tryckas i 10 000 exemplar. Den ska spridas på Öland och i Småland. Manusstopp 12 april. Företagare som vill vara med betalar 500 kronor om året, ideella föreningar 300. För det får man vara med på både hemsidan och i broschyren. Slantarna sätts in på bankgiro 710-3088, talongen märks ”servavg.”.

Om tidigare möte kan du läsa här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: