pö om pö

Då och då händer det små och stora saker utmed cykelleden Södra bruket-Albrunna, en sträcka på bara två kilometer ingående i cykelledsprojektet Fyr till fyr.

sittgruppEn högkvalitativ möbel finns nu utsatt strax efter kravallstaketets södra slut. Här kan säkert åtta personer samsas om utrymmet. Sittgruppen är så tung och bastant att inte ens en storm kan rubba den.

parkeringenNedanför Albrunna blir det – vad vi förstår – både en parkeringsplats och en vändplan. Redan i dag går det att köra bil hit ned, men ytterst få gör det. Återstår att se hur trafikerad vägen hit ned blir då – och om – även den asfalteras. En cykelbana med biltrafik är ingen lyckad lösning.

Märkt ,

2 tankar om “pö om pö

  1. jernis skriver:

    Trästocksskandal! Sååå o-Södra Öland! Kalla in Sune för böveln! Så pöbelfundar vi till hans sedvanligt furstliga honorar.

    • degerhamn skriver:

      Kamrat. Nu är jag rädd för att inga honorar i världen hjälper. Redaktionen mottog 17:55 brevduvan Ararat med följande meddelande: ”Sök mig ej. Stör mig ej. Jag söker friden och boten som novis i klostret Monastero della Santa Cruce di Fonte Avellana i Marche, Italien. Min heroiska strid mot oförnuftet och hatet har jag lagt bakom mig. Nu ber jag för Trafikverket. Jag ber för Länsstyrelsen. Jag ber för landshövdingen och jag ber för alla hans pärmbärare. Jag ber också för alla de arma som icke tycka som jag. Må friden sänka sig över Albrunna och Italien. /Sune.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: