mot 6 000 foton…

Alldeles snart publiceras inlägg 1 300 på Alvarsamt. Då finns 5 200 foton på bloggen. Till dig som söker äldre inlägg: Gå längst ned på bloggen. Där finns sökruta, Sök tidigare inlägg. Tänk på att stava rätt och att det kan löna sig att söka med lite olika versioner av sökord. Exempelvis ger sockenbok fem träffar medan sockenboken bara ger tre.

Vill du slippa gå till blogggen – men få den ändå – kan du gratisprenumerera och få den per e-post. Klicka på lilla svarta rektangeln längst ned till höger, märkt + Följ. Fyll i din e-postadress i rutan som kommer upp. Klicka på Skapa konto. Färdigt.

Det finns faktiskt ytterligare ett sätt att prenumerera genom e-post. Längst ned på sidan står det Följ bloggen via e-post

Välkommen! 😉

4 tankar om “mot 6 000 foton…

 1. Kristoffer skriver:

  Och RSS.

  • degerhamn skriver:

   Ja, just det. Men jag vet inte om det används så mycket i dag… Vet du?

   • kristoffer skriver:

    Det gör det. RSS är det enda snabba och smidiga alternativet för de som följer hundratals sidor, blogger osv. Och det fungerar lika bra på dator, padda och mobil. Tyvärr avslutade Google sin RSS-tjänst, men det finns ett par stycken bra lösningar typ Feedly. Kolla!

    • degerhamn skriver:

     Tack för upplysande svar. Letade för nåt år sen efter just Googles läsare men den var redan då väck. Testade en annan men det var så satans svår att ”ställa in”. Ska kolla Feedly i stället.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: