ensligt och mystiskt – men ännu vackrare från luften

vid reveln_1Inte på någon annan plats har vi känt samma slags ”vackra enslighet och ödsliga mystik” som på Schäferiängarna. Ljuset liknar det som fascinerade Skagenmålarna. Helhetsintrycket blir: unikt!

_MG_4923I ett kort teleobjektiv ser sandreveln ut att ligga mycket närmare ängen än den gör. Så här från landbacken är det fullständigt omöjligt att uppskatta djupet i ”insjön” hitom reveln. Det går bara att göra från luften. Läs mer i nästa bildtext.

vid reveln_2Det är onekligen vackert här. Ändå kan det bli så oerhört mycket vackrare! I morgon kan du följa med Alvarsamt upp i luften i en svindlande flygtur. Från mer än 100 meters höjd ser vi samma landskap men i helt andra färger, med intressanta detaljer och spännande mönster i både mark och vatten. Där uppifrån ser vi sånt som inte går att se från marknivå. Vid 8-snåret i morgon bitti lyfter vi!

Märkt , , ,

2 tankar om “ensligt och mystiskt – men ännu vackrare från luften

  1. Tony skriver:

    Måste säga att du bor på rätt ställe för KAP. Alvaret , Schäferiängarna Udden m.m.
    Kan tyvärr inte i morgon vid åttatiden och är väl lite höjdrädd. MEN om jag någon gång i sommar befinner mig på Öland är min fråga om man kan bjuda in sig själv till en flygning vid tillfälle. Vill dock stå med bägge fötterna på jorden. Vårliga hälsningar/tony

    • degerhamn skriver:

      Det går alldeles utmärkt att bjuda in sig själv till en flygtur. Och jag lovar att du får stå kvar på backen. Inlägget i morgon läggs ut vid 08 och ligger kvar överst några dagar. Det är det värt. 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: