breaking news… intervju med sune flisa breaking news… intervju med sune flisa… breaking news…

Efter många misslyckade försök fick vi under kvällen tag i en telefonledning med hyfsad ljudkvalitet för intervjun med vår utrikeskorrespondent Sune Flisa långt borta i Shimla i Indien. Tyvärr blev glädjen i studion så stor att inslaget måste sändas oklippt och helt oredigerat, eftersom vår ljudtekniker Ragge blev tvungen att kuta till Systemet för att köpa skumpa.

Så håll till godo. Slå på högtalarna och låt Sunes ande fylla rummet. Klicka här.

Avannons:
Vi hörde Alvarsamts utrikeskorrespondent i Indien Sune Flisa i en ljudupptagning gjord för bara några minuter sedan. Vi beklagar att vi tvingades sända inslaget oklippt men då dess ”kulturella dignitet och allmänmänskliga tyngd” ansågs så stor bestämdes att omedelbart sända intervjun och inte invänta vår skumpainköpande ljudklippare Ragge.
Reporter: Allan von Kompost.

Märkt , ,

4 tankar om “breaking news… intervju med sune flisa breaking news… intervju med sune flisa… breaking news…

 1. jernis skriver:

  Jag säger bara Magnus Faxén, Folke Rydén, Cecilia Uddén … och så allas vår Sune Flisa. Ja jävvlar vilket gäng!

  • degerhamn skriver:

   Suune håler ngo med! Men ettt jäklanss ståhej häär på redationenn. TT ringe och Obama vell snaka med Sune å Merkel å ÖLövffen.. Du vi skuumpar på te middnatt du vet. Kåm över om du ahar väggarna förbi, vettja!!!.

   soligka hils /Alan von Kompåst

 2. Kristina, Nedra Segerstad skriver:

  Sune är ett ljus i det svenska mediala mörkret.

  • degerhamn skriver:

   Sune hälsar från Shimla att du har helt rätt. För övrigt drar han mot Öland i morgon. Obama har sänt honom 30 000 dollar ”för att hedra en sanninssägande människa, ge honom en människovärdig hemresa till det landsting där de ansvariga ska svara på e-post men inte gör det.” Men Sune köper ingen. I morse mejlade han: ”Tar kamelen mot Lahore och går sen till Rawalpindi. Därifrån grisbilen till Kabul och sen får vi se… 30 000 dollar är mycket whisky. Hälsa tysta landstingsrådet att han bör förbereda sig inför mötet öga mot öga med den sanninngssägande härledaren Sune Emanuel Fridolf Flisa. Jag är starkare än nånsin och är beredd att ta över hela klabbet. _ _ _ By the way, landshövdingen ska jag också ge en tuff lektion i hur man svarar på brev. Vi börjar med papper och penna och bokstaven A. Säg efter mig nu, Stefan: – Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. När jag kommit hem blir det diariekollar och om de inte stämmer åtalar jag gubbe för gubbe och till sist hela myndigheten – ett efter ett. Jag är friskare än nånsin – tack vare motståndet, tack vare ickemänniskorna, ickesvaren – produkter av verkens egna e-postpolicyer! Visst är det magnifikt lögnaktigt! Redan nu står det 5-0 till Sune. Nu bär det av mot Wramsby, nu ska jag sadla kamelen och sen jävlar blir det åka av… See you soon… /Sune”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: