alvarsamt drar av på gasen

På grund av mycket arbete måste jag sänka produktionstakten på Alvarsamt. Den senaste tidens två till fyra inlägg per dag blir kanske bara ett varannan dag en tid framöver. Framåt hösten hoppas jag kunna höja bloggningsspeeden igen. Den som lever får se… 😉

Märkt

2 tankar om “alvarsamt drar av på gasen

 1. Torbjörn Hartman skriver:

  Med tanke på att denna intensitet av vitala,omfångsrika, djupa och högintressanta bloggar som vi har fått ta del av under de senaste månaderna, så är det av full förståelse att takten på utskick nu måste minska hos redaktionen.

  Delvis tror vi också att det har med omtanken till läsaren att göra. Vi måste ju också få tid till annat. Högarna av brev och smutstvätt ökar, kylskåpen gapar tomma och kravnotorna som inte hinner betalas blir allt hotfullare.

  Vi hoppas att redaktionen, med alla medarbetare, nu hinner ta det lugnt en tid, ladda batterierna, hinna ta långpromenader med enda ingångsvärdet att bara njuta av omgivningarna utan sökandet efter den bästa kameravinkeln, ligga länge och dra sig om morgonen med kaffekoppen på magen och hinna läsa det bästa av Det Bästa i lugn och ro.

  Om än lite långsammare nu så är våren på gång. Den tar bara en liten förberedande paus och laddar batterierna tills KrHiFäDag och är då på tå i takt med ornitologer i full omfattning!

  Lev vel og kaerlig hilsen/

  • degerhamn skriver:

   Ett stort tack för dina ord. Lyckligtvis/tyvärr byter redaktionen bara arbetsuppgifter; en stor del av bloggjobbet övergår i ett spännande framtidsprojekt.

   /Staffanhälsningar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: