pris till eldsjälen eva

EvaHansson_T

Hon jobbar med gymmet på Alungården. Hon jobbar med integration av invandrare. Hon pysslar med Kupan. Hon kör Ölands södra slinga. Hon sliter med fiberfrågan. Ja, det är kanske enklare att skriva om vad Eva Hansson Törngren inte arbetar med.

Hur som helst. Nu har hon fått kommunens eldsjälspris. Alvarsamt uppvaktar med en virtuell lagerkrans med grattistexten: Fortsätt kampen för södra Ölands utveckling!

PS. Bara sekunder före publicering av detta blogginlägg inkommer mejl från Sune Flisa: ”Gratulera Eva från mig. Det är tur för henne att hon hann få priset i år eftersom jag trots debaclet med ställplatsen överväger att flytta hem till Wramsby för gott. Då blir jag given mottagare av priset dom år jag har kvar i livet – måhända även åren efter min död. Med ödmjuka hälsningar. /Sune”

Märkt , ,

4 tankar om “pris till eldsjälen eva

 1. Eva skriver:

  Tackar, tackar ödmjukt för uppmärksamheten!

 2. jernis skriver:

  Grattis till Eva! 🙂 Och Sune kan dra nåt gammalt över sig (tips: finns att köpa till förmånligt pris på Kupan).

  Jag hittade i Ny Teknik en artikel om alternativ till fibrösa lösningar (http://www.nyteknik.se/digitalisering/superbasstationen-ger-100-mbit-s-i-glesbygden-6541467). Kan kanske bli nåt för Öland.

  Samma tidning rapporterar om hur japaneserna ska lösa problemet med tågens förfulning av landskapet (http://www.nyteknik.se/teknikrevyn/japan-far-osynligt-tag-6540283). Tja, det kanske skulle funka även på ölandska vindsnurror. 😉

  • degerhamn skriver:

   Intressanta artiklar. Tipsa även Ö J, en enda futuristiska tågkraften på ön.

   Aj, aj, aj… Du ger en känga åt Sune. Inte bra. Du vet inte vilken fiende du nu har dragit på dig. Tag skydd, bär kamouflagekläder, ät inget som ingen annan smakat, röntga posten innan du öppnar den… Aj, aj. Och jag som trodde att du lärt dig… Sune har redan hört av sig. Ingen censur i världen skulle låta hans ord slinka igenom ens finfiltret… 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: