södra möckleby när solen går ned…

Södra_Möckleby_i_solnedgångLängst ned i bild ser du taket på biblioteket. Där kan man träffa Helena, bland andra. I nedre vänstra hörnet ser vi ICA Nära Södra Möckleby. Där kan du träffa Anna och Tobbe, bland andra.

Märkt , , ,

2 tankar om “södra möckleby när solen går ned…

 1. Torbjörn Hartman skriver:

  Denna drake med kamera är helt fantastisk. Så roligt att se dessa vyer från skyn och insikten är alldeles lagom detaljrik.
  Denna gång SM, innan Albrunna och Grönhögen. Alla orter lika intressanta så som även alla andra områden som varit bevakade.
  Det är en jätteinsats som redaktionen för bloggen Alvarsamt gör för vår bygd, att belysa många händelser, ta strid mot bakåtsträvare och argumentera för utveckling och framåtskridande för södra Ölands bästa.
  Mycket roligt med alla dessa jättebra översiktsbilder på södra Öland.
  Hilsen/

  • degerhamn skriver:

   Tackar för översvallande och preciserat beröm.

   Vi kan lova att Sune Flisa fortsätter sin eviga kamp mot i stort sett allt och alla. 😉

   Övriga i redaktionen går vidare med arbetet att – bland mycket annat – registrera livet på Öland från vårt ”Himmelsöga III”, alltså den komplicerade radiostyrda ”balansmekanism” som kameran är fäst i. Radion är just moderniserad, och redan i morgon provflyger vi vår nya – dubbelt så stora – kite. Med den kan vi lyfta även i lätta vindar, en klar fördel vid kinkiga och en aning svåråtkomliga motiv. Men lyftkraften är stor och risken är förstås att man råkar följa med upp bland molnen. Men hur är det gode Sune säger? ”Ett liv utan risker är lika trist som ett Öland utan bruna bönor.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: