Kioskvältargänget samlat…

gänget_reflexSnart får du möta gänget från ställplatsen i Degerhamn som påstår saker som skulle få vilken chefredaktör som helst att skrika ”stoppa pressarna!” Utbrändhet kan botas med husbil! Öland kommer att välta och NATO blir Ölands framtida räddning – om ön inte välter på studs, vill säga! Det är några av de påståenden som gänget anser vara väl underbyggda och fullt realistiska. Från vänster ser vi Jane Mårtensson från Mönsterås, Barbro Lagerling från Värmdö, Per Lagerling från Värmdö, Roland Nilsson från Kalmar, Barbro Lagerling från Värmdö och Jane Mårtensson från Mönsterås… Hm, det blev nåt fel här… Vi återkommer i fallet… /Chefredaktören

Märkt , ,

2 tankar om “Kioskvältargänget samlat…

 1. Anonym skriver:

  Jag ser med förväntan och intresse fram emot en fullständig och uttömmande redogörelse av vad dessa förment väl underbyggda och realistiska påståenden har för verklighetsanknytning. Ser också med viss förväntan fram emot lära hur de sex personpresentationerna reduceras till fyra. En sann Sune Flisa fan i förskingringen.

  • degerhamn skriver:

   Bäste Anonym. Precis som du ser redaktionen fram mot slutresultatet av de utlovade och synnerligen välunderbyggda världsnyheterna. Problemet just nu är att ingen av våra skribenter får vara ifred. I stället för att ”randa världshistoria” tvingas de svara i telefon och besvara idiotiska frågor från murvlar i USA, Ryssland, Chile, Tyskland, Burma, Lichtenstein och Borgholm. Ryktet sprider sig som bekant snabbt i vårt digitala tidevarv. Men snart drar vi ur jacken och fibrerna och öronsnäckorna – för att SKAPA! Vår stjärnreporter Sune Flisa har gått igång på alla sex cylindrar.
   ”Äntligen får jag likt en utsvulten terrier sätta käftarna i ett rejält köttstycke”, morsesignalerade han tidigare i kväll från sitt pörte ute på alvaret.
   Som Alvarsamts chefredaktör är jag tacksam för mina underlydandes gränslösa ambition och vilja till att pressa sig till det yttersta – något som i dag är mycket ovanligt i den mediala världen.
   Hur sex ska bli fyra? Ingen konst. Det är ett av Sune Flisas enklaste trollerinummer. När man talar om trollen… Sune bankar på dörren…
   – Alvarsamt har slagit besöksrekord! skriker han – högröd i ansiktet. Seiern är min! Seiern är min, men var fan är champagnen!? frågar han.

   Auf Wienerschnitzel så länge. /Chefredaktören (som inte sovit på 39 timmar)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: